Everything you say, are and do
represents your personal brand

WAT IS PERSONAL BRANDING EIGENLIJK?

Branding is afgeleid van BRANDMERKEN. Vandaag wil het zeggen dat je opvalt in de massa – op een pijnloze manier.😉

Branding is de huisstijl van jouw bedrijf of van jezelf, jouw personal branding. Je huisstijl gaat namelijk veel verder dan enkel je logo, je website en je visitekaartje. Het gaat om wat jij wil uitstralen en waar je voor staat. Hoe je visueel en verbaal naar buiten wil komen en welke emotie je wil opwekken. En uiteraard vloeit daaruit voort hoe je jouw merk in de markt zet, welke online en offline kanalen je bewandelt en wat bij jou en je zaak past.

Een goeie personal branding omvat dus vooral een huisstijl die perfect bij je past!

Branding is je merkstrategie, je merkidentiteit én je merkverhaal. Kortom een merk met een verhaal én visuele uitstraling waar jij en je zaak voor staan!

Hoe is het met jouw personal branding gesteld?

WIST JE DAT…

*klanten bij hun aankoopbeslissing bijna hoofdzakelijk gestuurd worden door emotie? Slechts 10 of 20% van de beslissing nemen we rationeel. Maar hoe raak je die emotie ? Door jouw verhaal te vertellen en krachtige visuele boodschappen te brengen.

*aankopen of contracten afsluiten bijna altijd gebeuren met MENSEN waar we vertrouwen in hebben? We hebben de persoon in kwestie leren kennen, de klik is er en we vertrouwen op zijn expertise. De know-like-trustfactor is dus de sleutel tot succes. Maar hoe bouw je die op ? Door een ijzersterke professionele uitstraling, door met een duidelijke boodschap naar buiten te komen, door zichtbaar én herkenbaar te zijn en door vooral helemaal  JEZELF te zijn.

WIST JE DAT…

*een merk 15 tot 20 keer moet GEZIEN worden voor iemand het effectief herkent. Eenheid en uniformiteit in je branding maakt jouw merk sneller herkenbaar. Dat doe je door je eigen brandboard te maken die je als leidraad gebruikt voor al jouw visuele communicatie. En natuurlijk door je huisstijl in alle communicatie -zowel online als offline- consequent toe te passen!

MAAR…

Jij wil je focussen op de kern van je bedrijf, daar waar JIJ goed in bent en waar je passie ligt.

Dat moet ook, want daar draait het allemaal om! Je bedrijf kan niet zonder je brand en omgekeerd.

Business kan niet zonder brand en omgekeerd

DAAROM CREËREN WIJ PAS EEN BRANDING
EENS WE JOUW BEDRIJF ONDER DE LOEP GENOMEN HEBBEN!

Finale Overzicht indigoblauw branding Creadvise

Resultaat van sterke personal branding?

Finale Overzicht indigoblauw branding Creadvise